Over JMU Trainingen

Mijn naam is Mirjam Meeuwissen. Voor zover ik me kan herinneren wilde ik altijd al met kinderen werken. En zo ben ik ook de kinderopvang ingerold. En wat een prachtig vak! De verwondering van een kind en de pure kijk op de wereld inspireren mij.

Na mijn studie Pedagogiek heb ik op verschillende plekken en in verschillende functies in de kinderopvang gewerkt. In 2011 heb ik een overstap gemaakt naar het onderwijs. Mijn missie is het vak overbrengen aan anderen. Dit doe ik in mijn werk als docent op een ROC maar ook in de trainingen. Het ontwikkelen van trainingen die aansluiten op een vraagstuk, vind ik een hele mooie uitdaging.

Juist daarom is het superleuk om samen met organisaties te kijken waar de behoeften liggen en wat de leervraag van de professionals is. De trainingen hebben altijd een mix van werkvormen waardoor je ook gelijk kunt oefenen met vaardigheden en materialen.

De afgelopen jaren heb ik veel na- en bijscholing gevolgd, waaronder de master Special Educational Needs, mijn specialisatie is begeleiden van (onderwijs) professionals. In de opleiding heb ik veel gewerkt met video interactiebegeleiding en oplossingsgericht begeleiden & coachen. Deze ingrediënten neem ik mee in al mijn trainingen en coaching.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Mirjam Meeuwissen